brisoleji- fiksni-horizontalni i vertikalni

 ALUMINIJSKI BRISOLEI-FIKSNI

Za  zaštita od sunca izabrali smo kvalitetne profile koji nam služe za izradu i montažu brisolea i žaluzina (sjenila).
Vrhunska zaštita od ulaza svjetlosti i ulaza topline u objekt ujedno i fizička zaštita objekta. Proizvod se odlikuje vrhunskom estetikom i funkcionalnošću.

Zajedničke osobine svih brisolea:
- materijal: vučeni profil iz AlMgSi 0,5
- završna obrada: eloksaža ili plastificiranje u bojama po RAL- u

Vučeni profili lamela su debljine 2 mm i dodatno ojačani što zadovoljava veliku čvrstoću na lamelama velikih dužina, nema vibracija i trešnje a jednako tako ne dolazi do savijanja.

vučeni profili lamela su debljine 2 mm i dodatno ojačani što zadovoljava veliku čvrstoću na lamelama velikih dužina nema vibracija i trešnje a jednako  tako ne dolazi do savijanja.Tehničke vučeni profili lamela su debljine 2 mm i dodatno ojačani što zadovoljava veliku čvrstoću na lamelama velikih dužina nema vibracija i trešnje a jednako  tako ne dolazi do savijanja.karakteristike:
- osno rastojanje oslonaca (mm): cca 5000 - 6000
- širina lamela (mm): 140,150, 200 i 300
- način ugradnje: vodoravno i okomito
- pogon:  nepomično (fiksno), ručno i pomoću elektromotora pokretanje tipkalom, daljinskim              upravljanjem,  senzorski .        
- vučeni profili lamela su debljine 2 mm i dodatno ojačani što zadovoljava veliku čvrstoću na lamelama velikih dužina nema vibracija i trešnje a jednako  tako ne dolazi do savijanja.

groplast labinci
groplast labincigroplast labincigroplast labincigroplast labinci