PVC ulazna vrata

PVC ulazna vrata

PVC ulazna vrata zahvaljujući najmodernijoj tehnici. uz visoku funkcionalnost i specifičnu opremu, osiguravaju visoku protuprovalnu zaštitu. Jamčimo Vam najbolju zaštitu od klimatskih utjecaja, a naš profil ispunjava najviše standarde toplinske i zvučne izolacije.

  • OKOV: profili su sklađeni s uobičajnim vrstama okova, tako da se ulazna vrata mogu proizvesti u svakoj izvedbi. Uz dodatke spadaju panic-zatvarač, pogon štulp-vrata, otvarač i zatvarač vrata.
  • VIŠESTRUKO OJAČANJE: ulazna vrata su u cijeloj unutrašnjosti opremljena metalnim ojačanjem. U dužini i širini ojačanje povečava stabilnost.
  • TOPLINSKA IZOLACIJA: sustav Prestige ulaznih vrata ispunjava odrede Zakona o uštedi energije.
  • MOGUČNOST OTVARANJA: ulazna vrata mogu biti načinjena s otvaranjem prema van i prema unutra.
  • CERTIFIKATI: ulazna vrata su ispitana i nose certifikate stručnih njemačkih i hrvatskih instituta.
  • ISPITIVANJE SUSTAVA: kriteriji ispitivanja su: 100.000 otvaranja i zatvaranja, pozornost na spojevima i otpornost na vremenske uvijete

Ulazna vrata mogu biti izvedena u varijantama:dvokrilna,jednokrilna i razne kombinacije sa  fiksnim dodatnim elementima.Fiksni dodatni elementi mogu se nalaziti u gornjoj zoni kao nadsvijetlo ili kao bočni fiksni elementi.

Ulazna vrata mogu se izvest kao potpuno staklena sa različitim vrstama stakala iz našeg proizvodnog programa.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se