PVC KUTIJE ROLETA SA I BEZ KOMARNIKA

PVC KUTIJE ROLETA SA I BEZ KOMARNIKA

ROLETE na pouzdan način reguliraju prolaz svijetla i osvjetljenost prostora. Rolete se brinu za ugodnost, štite od neželjenih pogleda, hladnoće, vručine, kiše, tuče, sunca i gubitka energije. Rolete možete dizati i spuštati pomoću potezne trake, mehanizma-kurble ili el.motora.

  • TOPLINSKA ZAŠTITA LJETI: sastoji se u tome da se zagrijavanje prostorija smanji spuštanjem roleta i sprečavanjem ulaska sunčeve energije i topline u prostoriju.
  • SIGURNOST: rolete su neizostavne u osiguravanja vlasništva te zaštiti privatnosti. Ako se rolete spuštaju i podižu automatski, cijela kuća u slučaju duljeg izbivanja neće djelovati nenastanjeno.
  • ZAŠTITA OD BUKE: zvučna zaštita kompletne pvc stolarije tj unutarnjeg prostora se može poboljšati odgovarajućim razmakom između prozora i plašta rolete. 
  • TOPLINSKA ZAŠTITA ZIMI: rolete u spuštenom položaju daju trajan doprinos toplinskoj zaštiti i uštedi energije i u zimskim mjesecima.

Maximalna širina vanjske kutije 2500 mm. Maximalna visina plašta rolete ovisi i o dimenziji kutije. U programu su kutije pvc rolete sa različitim širinama i visinama, a i kutija sa komarnikom što je uvjetovano dimenzijama otvora i prozorskim nadvojem. Kutija rolete je u standardu termoizolirana sa stiroporom. Plaštevi roleta mogu biti u pvc i alu.varijanti te različitih nijansi po Ral-u i u boji drveta. Pvc kutije za roletu nudimo u varijantama za novogradnju i starogradnju.

 

Reference:

Rezidencija Skiper Crveni vrh

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se